Over Picknick op wielen

Reserveer direct

Hoi! Leuk dat je ons gevonden hebt. Wij zijn Picknick op Wielen, ontstaan in 2021 uit een liefde voor onze karakteristieke Volkswagenbus en lekker eten. We brengen de picknick naar jou, op elke plek die je wenst. Het hele jaar door, in alle weersomstandigheden, in een verwarmde picknickbus.

Wij houden van samen zijn, het delen van verhalen en genieten van lekker eten. Maar we weten ook dat het wel eens lastig kan zijn om alles voor te bereiden en daar komen wij in beeld. We zorgen voor alles wat je nodig hebt voor een heerlijke picknick. Of je nu een eerste date hebt, een familiedag plant of gewoon wilt genieten van een lekkere maaltijd, onze picknickpakketten zitten vol met vers, lekker eten.   

Kies je favoriete plek of laat ons een bijzondere locatie voor jou selecteren. Bij Picknick Op Wielen draait het niet alleen om eten, maar om de ervaring van samenzijn op een unieke en persoonlijke manier. 

Dus, waar wacht je nog op? Duik in het avontuur en ervaar de charme van een Picknick op Wielen. Neem contact met ons op en we regelen alles voor je.  

Het leven is een picknick, dus laten we ervan genieten!

Chat openen
Wil je meer informatie?
Stuur een Appje!
Hallo daar! Welkom bij Picknick Op Wielen.

Kan ik je ergens mee helpen?